Modeshow en Secret Summer Sessions in De Bunker

GEMERT – In de Bunker in Gemert is deze week weer volop activiteit. Donderdag geeft TipJar een Tuney-concert. Vrijdag is er een modeshow van middelbare scholieren en zaterdag is de eerste uit serie Secret Summer Sessions

TipJar, het kraakheldere muziekproject van Bart de Win en Arianne Knegt, treed op donderdag 13 juni op tijdens de Tuney Thursday in De Bunker. Toen Arianne de helpende hand bood aan Bart door te zingen op zijn solo-album, merkten de twee op dat hun stemmen voor elkaar gemaakt waren. Bart speelde onder andere jaren met Brabants icoon Gerard van Maasakkers. Arianne zingt op haar beurt al van kinds af aan in bands als Marylou & The Good Old Boys en The Simple Life. Samen creëren zij een vlotte mix van doordachte country en echte americana. Muziek om écht voor te gaan zitten. De deuren zijn open vanaf 20.00 uur en de show begint om circa 21.30 uur. De rondgaande fooienpot geldt als entree met een minimale bijdrage van € 3,50.

‘Whatsubculture, a fashion show & party’ is het eindproject voor CKV van middelbare scholieren. De Bunker ontpopt zich op vrijdag 14 juni in een supermarkt van stijlen kleding, culturen en lifestyles. Iedere generatie kent zijn eigen gebruiken. Dit stellen de jongeren graag tentoon op de catwalk, geserveerd vol enthousiasme en met een deugdelijke uitleg. De avond begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

Kleinschalige verrassende optredens tijdens de secret summer sessions, ook dit jaar weer bij De Bunker. Zaterdag 15 juni komt singer-songwriter Etan Huijs voor een optreden. Huijs is een muzikant in hart en nieren. Zijn album The Battle Of Everything leverde hem maar liefst 128 optredens op, airplay op Radio 2 en lovende recencies alom. De deuren zijn open vanaf 20.00 uur en de show begint om circa 21.30 uur. De rondgaande fooienpot geldt ook zaterdag als entree met een minimale bijdrage van € 3,50.

Foto's:


0