Mooie prestaties St. Hubertus

GEMERT – Op het mooie clubterrein van PSV ‘t Hoefke in Deurne vond op 16 juni de een na laatste selectiewedstrijd plaats voor onze ponyruiters. Acht dressuuramazones van PSV St. Hubertus uit Gemert namen deel aan deze zonnige wedstrijd.

Als eerste mocht het viertal starten. Deze keer mocht Bregje, de moeder van Mirke de Louw, het viertal commanderen en dat ging ze heel goed af. Kasjmier, de pony van Anouk, vond het even nodig om in de galop stil te gaan staan maar ze pakten het allemaal snel weer op en reden de proef keurig uit. Ze behaalden een tweede plaats met 191 punten.
Afgelopen zondag mochten bij St. Hubertus de paarden weer van stal gehaald worden om naar Lieshout te gaan. Daar organiseerde PSV St. Bernadette de dressuurwedstrijd bij Manege D’n Perdenbak. Het was een hele warme dag. De wedstrijd was op gras maar losrijden mocht binnen of in de buitenbak. En dit weerhield twee clubleden er niet van om met een eerste prijs naar huis te gaan.In de klasse M1 werd Hilde Smits met Geneva eerste met 192 punten, gevolgd door Djinny Ijskes, een van de instructeurs van PSV St. Hubertus. Zij haalde met haar paard Her Majesty een tweede prijs met 189,5 punten. En ook de voorzitter, Nelleke Krol, nam met haar paard Hilfiger een eerste prijs mee naar huis in de klasse ZZ licht met 67%. Hazel Strik behaalde met haar paard Mac in de klasse B een winstpunt, ze eindigde op de negende plaats met 180 punten.In de klasse L1 werd Danielle Swinkels met Envoice achtste met 181,5 punten. Angelique van Lankveld met Athletic Star werd vijfde met 203,5 punten in de klasse Z1.

Uitslagen Deurne: Klasse AB-B: 9e Fenne Lucius met flyer 185 punten; 10e Anouk Brouwers met Kasjmier 177 punten. 2e proef: 4e Anouk Brouwers met Kasjmmier 170 punten. Klasse DE-B; 3e Anne Verbakel met Silverspring 187,5 punten; 4e Janne Lucius met Kenzo 184,5 punten; 5e Mirke de Louw met Dempsy 172,5 punten. Klasse DE-L1: 10e Meike Verbeeten met Odemira 184 punten; 11e Suzanne Koenen met Snowflake 178 punten. DE-M1: 7e Aniek Kanters met Nobell 194 punten. 2e proef: 4e Aniek Kanters met Nobell 62,667%.

Anouk Brouwers met Kasjmier. (foto: Margot Schoone fotografie)

Foto's:


0