Nieuwsflits

En dan nu het nieuws waar de meeste van mijn klanten elk jaar weer van schrikken, ik heb over een week vakantie! En zoals altijd zit deze week alweer zo vol als een ‘potje mi pieren’. Deze week afgesloten met een bestuursvergadering van OVB en dat zorgt dat er nog even wat dingen van mijn lijstje moeten. En jullie weten dat een groot gedeelte van het jaar bij mij de kermissen op mijn agenda staan. Super leuk als je dan door de commissie van De Rips verrast wordt met een Lekkernijpakket!

Over twee weken is het alweer tijd voor de kermis in Milheeze en ook daar is een commissie weer druk in de weer om er iets leuks voor iedereen van te maken. Eén attractie wordt nog een verrassing, spannend hé! Ik heb nu alweer zin in kibbelingen en de allerlekkerste berlinerbollen. Ook in Bakel zitten we niet stil en liggen de meeste plannen klaar op de plank. Nieuwe mensen vinden is echter een probleem. Alles lijkt zo simpel als het allemaal geregeld wordt maar daar zitten wel een paar mensen achter met hart voor het dorp en de kermis. Stel je eens voor dat er volgend jaar geen opening, geen scheurkaart, geen fotograaf, geen afsluiting meer is…..

Ik weet dat iedereen druk is maar er ligt een compleet draaiboek wat alleen maar elk jaar aangepast wordt en in een paar commissievergaderingen afgewerkt wordt. Je moet er toch niet bij nadenken dat alles wat we tot nu toe hebben bereikt achter ons dood neervalt? Dus……wij zoeken jou! Heb jij leuke ideeën en een paar avonden in het jaar tijd om bij een gezellige commissie vergadering te zijn? Gaat jou hart ook sneller kloppen als de kermiswagens ons dorp weer binnenrijden? Wil je meer informatie over wat we doen? Neem contact op via de Facebook-pagina van Bakel kermis of met mij. Waarom? Omdat ik vind dat kermis een cultureel erfgoed is wat we door moeten geven aan onze kinderen! (Foto: MJ Fotografie)

Francis van Gils

Foto's:


0