NK-titel handbal KC Berglaren

GEMERT – Kinderen van groep 8 van KC Berglaren speelden zaterdag vijf handbalwedstrijden in sporthal Valkenhuizen in Arnhem. Zij hadden zich geplaatst voor de strijd om het Nederlands kampioenschap handbal.

KC Berglaren bereikte de Nederlandse kampioenschappen nadat de leerlingen eerder in Boekel de eerste plaats hadden veroverd op scholen die uit Zuidoost Brabant kwamen. In Arnhem werden alle wedstrijden gewonnen tegen scholen uit heel Nederland. De scholieren-handballers konden daarna de kampioensbeker in ontvangst nemen. In Gemert werden de felicitaties in ontvangst genomen van diverse toegestroomde toeschouwers, waaronder burgermeester Michiel van Veen. Ook HV Tremeg feliciteert KC Berglaren met het behalen van het Nederlands kampioenschap handbal. HV Tremeg is bovendien trots op de prestatie van deze kinderen omdat het de hofleverancier van dit team is. (Foto: Omroep Centraal).

Foto's:


0