Aftellen naar Zebra Festival

GEMERT – Op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus is het weer tijd voor het Zebra Festival. Zoals altijd in en rondom De Bunker aan de St. Annastraat. En Zebra is ook dit jaar voor iedereen gratis toegankelijk. Je kunt er genieten van de lekkerste live acts: van rock, pop en indie tot reggae, folk en dance. Maar daarnaast is er natuurlijk ook weer ruim baan voor jong, nieuw talent. En niet te vergeten de DJ’s die een heerlijke sfeer gaan creëren. En dat alles in jungle-style. De komende weken tellen we af naar Zebra en stellen we enkele bands voor. Deze week: Roots Creation, Guns of the East en Martijn Kuijten.

Roots Creation geeft je de honderd procent belofte van authentieke roots-rock reggae. Reken op een complete, negen koppen tellende show op het Zebrapodium. Geen poespas en commercieel gedoe, maar regelrechte reggae– récht uit het hart! Op de Zebrazaterdag kan heel Gemert genieten van deze zwoele, zomerse klanken!

You know where you are?You’re in the jungle, baby! Guns of the Eastbrengt het échte werk, live on stage. Op hun Twentse tongval na onderscheidt weinig deze gasten van Axel Rose en consorten. Alles lijkt te kloppen: de sfeer, de klederdracht en hun uitgebreide repertoire. Guns ‘n Roses all the way op de vrijdagavond van Zebra!

Martijn Kuijten – allesdoener, alleskunner, maar bovenal lokaal goud. Je hebt van die liedjesschrijvers die een rechtstreekse verbinding lijken te hebben tussen hart, handen en stem. Zo’n verbinding waarmee ze gevoelens zonder filter omzetten in tekst en muziek. Martijn is er zo één. Bekend van Op Zoek naar Johan, Autumn Sun en Mannen met Baarden, maar ditmaal solo en ijzersterk op de zaterdag van Zebra.

Foto's:


0