Dertig jaar Fietsservice Berkvens

GEMERT – In 1989 openden Jose en Theo Berkvens in de voormalig kruidenierswinkel van Albert Maas aan de Gemertse Kapelaanstraat hun fietsspeciaalzaak. Ze maakten van hun hobby hun werk. Ze begonnen kleinschalig maar al snel was er behoefte aan meer ruimte. Na enkele flinke verbouwingen staat er dertig jaar later een ruime winkel met open werkplaats waarin Theo en Jose hun klanten graag persoonlijk helpen. Eerlijk, deskundig advies en goede service en garantie hebben zij al dertig jaar hoog in het vaandel staan!

Drie maanden jubileumacties

Om dit te vieren kunt u in de maanden juli, augustus en september profiteren van jubileumakties. Alle klanten die dan een fiets kopen doen mee in de loterij voor mooie prijzen, met als hoofdprijs een Pointer elektrische fiets!
In de aktieperiode profiteert u van korting op alle fietstassen en manden en op alle fietskleding en regenkleding. Ook ontvangen alle klanten die voor meer dan 25 euro besteden in de winkel of de werkplaats een leuke jubileumsurprise!

Drie dagen fietsen voor KiKa

Omdat Theo en Jose in hun gezin hebben ervaren wat voor impact kanker heeft op het leven van kinderen en hun naasten gaan ze eind augustus Giro di KiKa Nederland fietsen. Ze willen zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor het goede doel van KaKa: 95% kans op genezing voor kinderen met kanker! In de winkel staat een collectebus voor KiKa!

Foto's:


0