Fiets of wandel op 6 juli mee in Milheeze

MILHEEZE – Brabantse Natuurpoorten zijn een uitstekend startpunt om op de fiets de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker actief buiten te zijn. De ANWB, Stichting Brabantse Natuurpoorten en KBO-Brabant dragen hier graag aan bij en organiseren deze zomer vier fiets- en wandeldagen door het Brabantse landschap. Zo is er op zaterdag 6 juli een fiets- en wandeldag bij Natuurpoort Nederheide in Milheeze. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Iedereen die wil fietsen of wandelen kan tussen 10.00 en 14.00 uur de routebeschrijving afhalen bij de stands van ANWB en KBO-Brabant bij Natuurpoort Nederheide, Kaak 11, 5763 Milheeze. De afstand van de fietsroute is circa 40 km (ingekort circa 25 km) en de wandelroutes 6 en 10 km. Vrijwilligers van de ANWB en KBO-Brabant staan op locatie klaar om iedereen welkom te heten. Fiets of wandel je liever niet alleen, sluit dan aan bij een groep. Om 11.00 uur start een begeleide wandeltocht met een gids van IVN Gemert-Bakel. Ook is er om 11.00 uur de mogelijkheid om met een ANWB-vrijwilliger mee te fietsen. Voor mensen met een fysieke beperking is er de mogelijkheid om een driewieler uit te proberen. Het bedrijf Senzup, leverancier van dit soort fietsen, is aanwezig met een aantal driewielers die gratis getest kunnen worden.

Wat bieden we? Prachtige tochten door de Brabantse natuur. Start tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Voldoende horeca en parkeergelegenheid aanwezig. Informatie over de natuur en route. Data en locaties van alle ANWB fiets- en wandeltochten bij Brabantse Natuurpoorten. Zaterdag 6 juli – Natuurpoort Nederheide – Milheeze. Zaterdag 27 juli – Natuurpoort Visdonk – Roosendaal. Zaterdag 17 augustus – Natuurpoort De Malpie – Valkenswaard. Zaterdag 7 september – Natuurpoort TerSpegelt – Eersel
Meer informatie: www.natuurpoorten.nl/anwbtochten.

Foto's:


0