Gemert start oefencampagne

GEMERT – Gemert 1 start de oefencampagne op weg naar het eerste optreden in de derde divisie. De ploeg speelt komende zaterdag (27 juli) op eigen veld tegen Jong FC Den Bosch, een weekje later wacht de voorbereidingsklassieker in Odiliapeel tegen UDI’19.

Na de zo succesvolle nacompetitie – resulterend in de promotie naar de derde divisie – en korte vakantie is Gemert deze week gestart met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dinsdagavond (23 juli) was er een kennismakingsbijeenkomst op sportpark Molenbroek, gevolgd door de eerste training. Niet alle spelers zijn er vanwege vakantie deze week al bij, maar het overgrote deel van de selectie is weer paraat.
Met daarbij een flink aantal nieuwe gezichten. Zo zijn Stijn van den Broek (DSV St. Anthonis), Reva Kreekels (rksv Nuenen), Joop DaniĆ«ls (VVV/PSV) en doelman Desny Royendijk (JVC) nieuw op sportpark Molenbroek. Vanuit de eigen jeugd zijn vijf talentvolle spelers overgekomen: Sem Jansen, Jeffrey Ket, Ties van Zon, Stijn Goossens en Cas Jansen. Verdediger Mark Westerlaken speelde vorig seizoen al een flink aantal wedstrijden mee en is nu vanaf het begin bij de selectie. De eerste oefenwedstrijd tegen Jong FC Den Bosch begint zaterdag om 15.00 uur. Volgende week zaterdag (3 augustus) wordt in Odiliapeel om 17.00 uur afgetrapt tegen hoofdklasser UDI’19.

Gemert-trainer Reinald Boeren. (foto: Frans Brzoskowki)

Foto's:


0