Gemertenaar nu oudste deelnemer Vierdaagse Nijmegen

GEMERT – Gemertenaar Ben Fraters is vrijdagochtend als oudste deelnemer van start gegaan in de Vierdaagse van Nijmegen. Fraters wordt volgende maand 90. Als hij vanmiddag over de meet gaat heeft hij de hoogste leeftijd van alle wandelaars die dit jaar gefinisht zijn.

Rond 08.45 uur vanochtend passeerde Fraters in goede conditie de fotograaf van het Gemerts Nieuwsblad bij het uitgaan van Nijmegen (foto). De kans dat hij op de vierde en laatste dag uitvalt is klein. Fraters is volgens andere leden van WSV ZUTh ‘zo kwiek als een hoentje’ en loopt al tientallen jaren zonder noemenswaardige klachten de Vierdaagse.

Fraters was bij de start van deze Vierdaagse niet de oudste deelnemer, maar de laatste van de nog meer seniore wandelaars moest gisteren de wandelstrijd staken.

 

Foto's:


B