Geslaagde seizoensafsluiting Gemertse Watervrienden

GEMERT – Op vrijdagavond 5 juli en zaterdagochtend 6 juli is het zwemseizoen met alle jeugdleden van de Gemertse Watervrienden op een spetterende wijze afgesloten. Voor deze gelegenheid mochten de jeugdleden een ouder, verzorger, vriendje of vriendinnetje uitnodigen om een keer mee te zwemmen.

In het water was het een heus spektakel. De instructeurs hadden gezorgd voor twee grote opblaasbare kussens als attractie in het bad. In het ondiepere gedeelte van het bad was een reuze waterglijbaan van 2,5 meter hoog en een lengte van 6 meter die de kinderen enthousiast en veelvuldig gebruikten. Ook enkele ouders lieten zich niet kennen en gleden voor hun kinderen van de glijbaan. In het diepe gedeelte zorgde een dubbele schommel, de zogenaamde ‘Twin Swing’, van 6 bij 3 meter voor menig uur plezier. Na afloop van elke les was er voor alle aanwezige kinderen nog een lekkere traktatie in de vorm van een snoepje en ranja. De ouders werden getrakteerd op een kop koffie of thee en een koekje. Moe maar voldaan gingen alle kinderen voor een welverdiende vakantie huiswaarts. Op maandag 19 augustus zal de zwemvereniging het nieuwe zwemseizoen weer starten.

Foto's:


0