Gratis naar Bloem & Tuin 2019

GEMERT – Wil je gratis naar Bloem & Tuin 2019? Gemerts Nieuwsblad geeft vijf gastenkaarten voor twee personen weg. Wil je gratis kans maken op een gastenkaart? Mail dan het antwoord op de volgende vraag voor donderdag 11 juli aanstaande door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad : ‘Wat is jouw lievelingsbloem (en waarom)?’ Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer te vermelden. (Gegevens worden alleen gebruikt voor deze actie en daarna verwijderd).

 

Onder de schaduwrijke bomen van het prachtige landgoed De Gulbergenvlakbij Eindhoven vindt van 12 tot en met 21 juli de 26e editie van Bloem & Tuin plaats. Het grootste, internationale en meest complete tuinevenement van de Benelux, dat jaarlijks maar liefst ruim 50.000 bezoekers uit binnen- en buitenland trekt. Of je nu een grote of kleine tuin hebt of een balkon, houdt van traditioneel of juist gaat voor de allerlaatste trends, groene vingers hebt of vooral wil genieten met een onderhoudsvrije tuin, hier vind je zeker iets van je gading én binnen jouw budget.

Onze tuinen moeten gastvrijer worden. Niet alleen voor elkaar, maar vooral voor onze bijen, hommels en vlinders. Bee hospitalitywordt zeer belangrijk. Verstening en onderhoudsvrij tuinen moeten hard nodig plaats maken voor kleurrijke en groene tuinen. Onze insecten hebben het moeilijk en het duurt niet lang voordat de mens dit échtgaat voelen.

Wandelend over kronkelige paadjes, is Bloem & Tuin een waar festijn voor al je zintuigen. Ruik de geurende bloemen, hoor het gezoem van insecten en de zachte klanken van een dromerig windorgel. Proef de hapjes, bereid in de outdoor keukens of barbecues bij de stands of even uitrustendop een terrasje. Kom ogen te kort in de fraai aangelegde, slimme design modeltuinen. Bekijk hoe jij je tuin, dakterras, patio of balkon om kunt toveren tot de ultieme plek om tot rust te komen en te genieten. En laat je verrassen door de vele hightech, duurzame trends en snufjes.

De Bloem & Tuin is van vrijdag 12 juli tot en met zondag 21 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De entree voor volwassenen is €12. Tot 10 juli kun je bovendien profiteren van 25% korting, waardoor je maar €9 per ticket betaalt. Voor kinderen tot en met 14 jaar is de entree gratis, onder begeleiding van een volwassene. Het parkeerterrein wordt bewaakt en kost €6 per auto of €1 per (brom)fiets. Bloem en Tuin is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Bovendien zijn er diverse arrangementen met bijvoorbeeld hotels uit de omgeving. De volledige informatie over Bloem en Tuin 2019 en alvast een voorproefje van de sfeer vind je op www.bloementuin.nl.

Foto: Bloem & Tuin (Foto: Stephan Janssen).

Foto's:


b
  1. Maria Raaijmakers 58 jaar Beek en Donk 06-21450835 zegt:

    mijn lievelingsbloem is lupine, omdat mijn vader die vroeger in zijn tuin had en ik het toen al de mooiste bloem vond. ik kijk er nu nog altijd met weemoed naar.