Gratis naar Stage Valley

ODILIAPEEL – Wil je gratis naar Stage Valley in Odiliapeel? Gemerts Nieuwsblad geeft 5×2 kaarten weg voor dit nieuwe festival. Wil je kans maken op twee tickets? Mail dan voor donderdag 11 juli aanstaande het antwoord op de volgende vraag door naar lezersactie@gemertsnieuwsblad.nl: ‘Welke hit in de uitvoering van de The Hermes House Band werd in 1998 het lijflied van het Franse voetbalelftal na het behalen van de wereldtitel?’  Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer in het bericht te vermelden (Gegevens worden na afloop van de winactie verwijderd).

“De Peel gaat shaken tot ver in de omgeving. Wie niet op zijn bank wil mee dreunen doet er goed aan om erbij te zijn en het mee te maken.” Dat verzekert de organisatie van de eerste editie van Stage Valley. Het feelgoodmuziekfestijn transformeert op zaterdag 13 juli vanaf 16.00 uur sportpark De Smelen in Odiliapeel tot pret- en festivalterrein. Met een gevarieerd muzikaal menu met onder andere Josylvio, dj Paul Elstak, Hitmaestro, Hart2Getmaar ook Toontje Lager is er een smakelijk meer gangen diner. Voor special treatmentis er VIP en fietsen hoeft niet, want de hop-on bus zorgt ervoor dat je uit en thuis komt.

Na de Luchtmachtdagen is het weer even rustig in de Peel. Echter niet voor lang. Het is de zogenaamde stilte voor de storm. Die raast met Stage Valley op zaterdag 13 juli als een warme tropische ‘la maar waaien’ wind over Odiliapeel en omgeving en iedereen vanaf 14 jaar en ouder is uitgenodigd voor deze party.

Voor de eerste editie van dit splinternieuwe festival wordt alles uit de kast getrokken en de missie is om zich met zoveel mogelijk feestgangers eens lekker in allerlei bochten te gaan wringen op een keur van muziek. De line-up liegt er niet om. Zo zijn daar The Allstarzdie je op volle kracht laten mee blèren op Nederlandstalige hits om je een tel later te doen hopsen op pop, rock en al het andere denkbare. Dat doet ook The Hermes House Band. Die zijn niet vies van een feestje vieren nadat ze het om te beginnen máken. The boys van allround coverband Hard2Getzijn jong, muzikaal en energiek. Dat laatste brengen ze moeiteloos over aan de massa waarna het ‘los’ kan op een keurig aan elkaar gebakken mix van voor ieder wat wils. De hakken kunnen in het zand met Rapper/hiphopper Josylviabekend van onder andere Catch Up, Hey Meisje en Rideor Die. Het is nog steeds niet alles. Hitmaestrois namelijk ook in the house of eigenlijk on stage. Hij krijgt met zijn muzikale capriolen de ‘meute’ geheid in beweging, ook degene die nog stil stonden. Happy hardcore én freestyle dj Paul Elstakzorgt voor een doorlopende ‘wave’ en tot slot hoeft er absoluut niet stiekem gedanst te worden, maar mag dat in alle vrij- en blijheid met muziek van de Nederlandstalige helden van Toontje Lager.

Het hoeft geen betoog dat naast een partij goede muziek, ook de overige festivalingrediënten op orde zijn. Sterker nog. Die zijn over the top. Naast uiteraard een voorraad dorstlessershoeft niemand naar huis voor een boterham, is het terrein geheel in festivalsferen én wie alleen moe wil worden op het terrein kan zich uit en thuis laten brengen. Er is namelijk een hop-on bus met opstapplaatsen tot ver in de regio. Wie het allemaal nog niet gek genoeg is, kan een ‘duik’ nemen in een hottuben/of kiezen voor het speciale VIP- arrangement inclusief bubbels, statafelen rondleiding. Voor informatie en tickets: www.stagevalley.nl

Foto's:


S