In de hangmat: Davy Vermeulen

GEMERT – Davy Vermeulen (23) stapt vandaag in de hangmat. Hij is personal trainer. Naast fitness, is voetbal zijn grote hobby. Hij voetbalt sinds zijn vijfde levensjaar bij V.V. Gemert.

Waar heb jij sinds je geboorte uitgehangen?

Ik ben geboren en getogen in Gemert en hier woon ik nog steeds met veel plezier. Ik heb 4 jaar gestudeerd op het Summa College in Eindhoven en verder heb ik 3 maanden rond gereisd in Azië.

Welk boek, blad en/of muziek neem jij mee in de hangmat?

Ik lees vooral veel boeken die te maken hebben met mijn werk, dus boeken die te maken hebben met fitness. Straightline-leadership is een boek dat ik momenteel aan het lezen ben en erg interessant vind. Daarnaast luister ik graag naar R&B- en hip hop muziek.

Wat drink en eet je er het liefst bij?

Een eigen gemaakte shake, rijk aan eiwitten en vezels.

Waar kun je verder het meest van genieten?

Mijn sociale leven, waarin mijn familie en vrienden een belangrijke rol spelen. Ik heb het druk met werken (waar ik overigens ook heel erg van geniet) en vind het daarom heerlijk om af en toe iets ontspannends te doen.

Waar lig jij je het meest aan te ergeren?

Mensen die negatief zijn of die van iets klein een groot probleem kunnen maken.

Op welke droomplek zou jij je hangmat aan de boom willen knopen?

Mijn droomplek heb ik al gezien op de Filipijnen, White Beach op Port Barton, heerlijk tussen de palmbomen met een lekker koud biertje. Verder zou ik heel graag het Noorderlicht in Noorwegen willen zien, en die Husky’s!!

Op welke hotspot in jouw woonplaats hang jij het liefst rond?

In de fitness of V.V. Gemert.

Wat is jouw ideale rustmomentje?

Wanneer ik zelf kan sporten. Lekker muziekje op en eventjes mijn hoofd legen. Heerlijke ontspanning. Of wanneer ik op vakantie ben.

Waar kom jij direct de hangmat voor uit?

Voor een bord sushi gecombineerd met een rood wijntje kom ik mijn hangmat wel uit! Of voor een gezellig feestje of festivalletje.

Met wie zou jij zelf wel eens in de hangmat willen liggen?

Met mijn toekomstige vriendin! 😉

Waar zie jij jezelf over tien jaar in de hangmat liggen?

Nog steeds bij mijn eigen bedrijf Waar ik precies wil wonen over tien jaar weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat ik binnen deze tien jaar nog zoveel mogelijk van de wereld wil zien.

Foto's:


I