Nog drie dagen uitverkoop textielfabriek Van den Acker

GEMERT – Deze week zal er gedurende drie dagen een uitverkoop plaatsvinden van de nog voorradige textielstoffen, garens en divers (kantoor)meubilair bij de textielfabriek Van den Acker in Gemert.

 

Sinds de overname van alle activa afgelopen oktober door de firma IAG-International AuctionGroup(kantoren in Barcelonaen Maastricht) is nog geprobeerd een eventuele (gedeeltelijke) doorstart in Gemert te verwezenlijken. Mogelijke kandidaten hiervoor zijn afgehaakt heeft Guillaume de Bode, verantwoordelijk manager van IAG, bevestigd. Hiermee komt helaas een einde aan een tijdperk van een historische fabrikant van textielstoffen in Gemert.
Inmiddels zijn sinds december diverse productiemachines verkocht naar andere textielfabrieken in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Turkije, TunesiĆ« en India. Momenteel worden afrondende gesprekken gevoerd over de verkoop en demontage van de ververij, spanraam en wasserij. Afgelopen maand juni zijn er enkele verkoopdagen geweest voor met name particuliere kopers van de unieke Van den Acker textielstoffen en de voorradige kantoormeubels, etcetera. Vele klanten hebben gevraagd deze dagen te herhalen. Daarom wordt nog een keer de gelegenheid geboden om tegen zeer interessante prijzen de restvoorraden stoffen, kantoor- en werkplaatsinrichting, garens en diverse decoratie-spullen te kopen. Dagen: Donderdag 11 juli en Vrijdag 12 juli van 10 – 18 uur en Zaterdag 13 juli van 10 -14 uur. Adres: Schoolstraat 18 in Gemert

Foto: Guillaume de Bode bij Van den Acker.

Foto's:


a