Opbrengst Vastenaktie overhandigd aan Britt van Berkel

GEMERT – De opbrengst van de Vastenaktie van de parochie heilige Willibrordus Gemert-Bakel is overhandigd aan Britt van Berkel. Nadat in alle kerken van Gemert-Bakel door Jordy van Berkel, de moeder van Britt, een toelichting is gegeven op hun project in Zuid-Afrika, is de Vastenaktie gestart.

Nu de totale opbrengst bekend is kon de overhandiging plaats vinden. Het fantastische bedrag van € 6830,- krijgt een mooie bestemming in Zuid-Afrika. En… er komen nog steeds bedragen binnen, rechtstreeks bij Britt.
Britt gaat met dit bedrag 4 projecten verder ondersteunen. Dat zijn: Project 1: Boithuto. Waterput, project 2: Motlopi: crech kinderdagverblijf Steilloop, project 3: Mosima Primary School: gebouw voor 24 kinderen realiseren en project 4: tweede gebouw realiseren voor Botchelo Kindercreche en pre-school
Voor meer informatie over Britt – kijk op www.stichtingbritthelpt.nl. We wensen Britt en Jordy heel veel succes met het verder uitvoeren van hun projecten.. Wilt u goed op de hoogte blijven dan hoef je maar te kijken op hun website. Daar spat het enthousiasme van af.

Foto's:


0