Roefeltaart voor Het Venster

GEMERT-BAKEL – Op 6 juni vond wederom een zeer succesvolle editie van de Roefeldag in Gemert-Bakel plaats. De kinderen van de groepen 8 van alle basisscholen in de gemeente Gemert-Bakel mochten een kijkje gaan nemen in de werkwereld van volwassenen.

Bij allerlei bedrijven, instellingen en winkels konden zij zelf ervaren hoe het is om een beroep uit te oefenen. Aan de Roefeldag zijn twee prijzen verbonden: de Roefelcup en de Roefeltaart. Het Roefelcomité heeft afgelopen maandag de prijzen uitgereikt. Groep 8 van Kindcentrum De Havelt in Handel heeft de Roefelcup gewonnen. Deze bijzondere aanmoedigingsprijs gaat naar de school die door de bezochte bedrijven goed wordt beoordeeld op gedrag, houding en belangstelling. Kindcentrum Het Venster in Gemert ontving de heerlijke Roefeltaart. Deze groep 8 had de meeste antwoorden van de fotozoektocht in het Boerenbondsmuseum goed.
Graag wil het Roefelcomité nog een woord van dank richten aan alle deelnemende bedrijven, begeleiders en vrijwilligers voor het slagen van de Roefeldag 2019. Mede dankzij hen werd de dag een succes. Volgend jaar vindt de Roefeldag plaats donderdag 4 juni.

Foto's:


0