Spektakel van Bakel gaat internationaal

BAKEL – Ook van over de gemeente- en landsgrenzen kwamen de enthousiaste bridgers zondag 23 juni naar het gezellige Bakel. Het was een warme editie van terrassendrive Het Spektakel van Bakel, natuurlijk, maar dat mocht de bridgepret niet drukken.

Op de meeste terrassen kon men fijn onder de bomen zitten en onder de heerlijke geur van de lindebomen, die nu in Bakel bloeien, werd er druk gespeeld, gediscussieerd en gelachen. Een paar, over uit Amerika, was zo enthousiast, dat het volgend jaar weer van de partij wil zijn. Ook uit Belgiƫ waren enkele bridgespelers overgekomen. Mevrouw Maria v.d. Heuvel uit Helmond, die zelf voor de 25e keer meedeed, was erg trots op haar twee dochters Gerry Liebregts en Elly Blanksma. Elly is de burgemeester van Helmond en het was haar eerste bridgedrive nadat ze pas bridgeles heeft gehad. De eerste ronde moesten ze al meteen tegen de latere kampioenen. Maar ze heeft er heel erg van genoten. De Bakelse horeca had zich weer van zijn beste kans laten zien en werd hiervoor hartelijk bedankt door voorzitter Hans Dekkers van Bridgeclub Bakelse Brug. Ook dankte hij de sponsor en de toernooi-commissie, alles liep weer op rolletjes.
Van de 168 paren ging de eerste prijs naar Reint Meijer en Ria Schoon-Ouwerkerk. Tweede werden Mirena Wengelaar en Pim Coppens en de derde prijs ging naar Thera de Koning en Annie v.d. Aa.

Winnaars Netty van Hoof Prijs Toon Sengers en Wil Spierings.

Foto's:


0