V.V.Handel opent tegen Amerikanen

HANDEL – Het begon allemaal bij de vakantiehuizen van de familie Versantvoort waar een groep mannen uit de regio Scheveningen hun jaarlijkse vakantie vierden. Hier ontstond een vriendschap en via schoonzoon Marco ging het ook over voetbal.

In 2018 werd Handel als start van het nieuwe seizoen uitgenodigd voor een vriendschappelijke pot voetbal tegen SVC’08 uit Wassenaar waartoe deze groep behoorde. Aan de achterzijde van de Amerikaanse ambassade lag het mooie nieuwe complex en ging Handel daar aantreden.

Zaterdag 10 augustus heeft V.V. Handel deze mooie club weer uitgenodigd om naar Handel te komen. De planning was gemaakt en plots kwam er de vraag vanuit Amerika, via de club SVC’08 of Sonoma State University een oefenwedstrijd zou kunnen spelen. De contacten werden gelegd en zo ontstond er een soort mini toernooi. Zaterdag vanaf 14.00 zullen alle verenigingen een helft tegen elkaar spelen. Zowel de eerste als de tweede elftallen zullen tegen elkaar aantreden om de Eikenwal Cup 2019. Alle teams zullen gezamenlijk om de vriendschap te versterken er een leuke avond van maken met de kleinste disjockey van Europa die en gastoptreden komt geven. Iedereen is daarbij van 20.30uur welkom.

Eerder dan gepland is een deel van de selectie van Handel op dinsdag 30 juli alweer gestart met trainen en sommige hebben er zelfs hun vakantie op afgestemd om toch maar deel te kunnen nemen aan deze leuke start van het nieuwe seizoen.

De selectie van V.V.Handel mag dit jaar tien nieuwe spelers verwelkomen. Vier spelers komen over van Gemert die hun sportiviteit bij Handel gaan beproeven, dat zijn Niels van Hooff (keeper), Balder van Osch (middenveld), Mark van Erp (verdediging) en Thijs Fonken de alleskunner uit Handel die weer terug is op het oude nest. Vanuit de jeugd van Handel komen over Gijs Rooijakkers, Guus en Jelle van de Goor, Jannick Penninx en Roel Kandelaars. Bram van Haandel is vorig jaar als keeper van Boekel Sport gekomen en heeft zich doorontwikkeld van een lager elftal naar de selectie van Handel.

Op zondag 18 augustus om 11.45 speelt Handel uit tegen Erp en op zaterdag 24 aug gaat Handel naar Hout Blerick om 18.00 aan te treden tegen H.B.S.V.

Foto's:


0