Kunstmarkt Gemert

GEMERT – Als kunstenaar wil je je werk laten zien en over je werk vertellen. Je wilt het onder de mensen brengen en het liefst zelfs bij de mensen thuis. Bezoekers willen zich verbazen over nieuwe technieken, opmerkelijke vormen of afwijkende materialen. Deze twee ingrediënten komen samen op de Kunstmarkt Gemert op zondag 18 augustus.

Kwalitatieve en originele kunst benaderbaar maken is het doel van dit jaarlijkse evenement. Kunst in een marktkraam in plaats van in een galerij met een voordeur. Toegankelijk maken, zowel de kunst als de makers ervan én ook betaalbaar.
Naast opvallende tekeningen, schilderijen, sieraden, houtbewerking, foto’s , beeldhouw- en keramiekwerken vind je er de verrassing van ‘Cult in de kist’.
Voor een kleine bijdrage aan de Stichting Lotus Child Education (info: www.lotuschildeducation.com) geniet je van een mooie performance door kunstenaars die hier belangeloos aan meewerken. Of sla je slag in de marktkraam van dezelfde stichting en koop voor een prikkie een van de tekeningen uit de reeks ‘1001 tekening’.
Uit de automaat van ‘Pakje Kunst’ trek je 18 augustus voor vier euro een doosje met daarin een kunststukje.
Kunstenaars uit de regio nemen deel aan deze drie initiatieven om je op een speelse en betaalbare manier kennis te laten maken met hun werk. Zó maak je kunst laagdrempelig!
Meer informatie over de deelnemers aan de kunstmarkt 2019 vindt u op www.kunstmarktgemert.nl
Het Ridderplein in Gemert is die afgesloten en niet beschikbaar voor parkeren.
Zondag 18 augustus, Ridderplein Gemert, gratis entree, van 12.00 tot 17.00 uur.

Foto's:


0