Cursus met de Samsung tablet bij SeniorWeb Gemert

GEMERT – Een cursus bedoeld voor mensen die nog geen of weinig ervaring hebben met tablets en daar wat meer over willen leren.

De cursisten krijgen gedurende de cursus een tablet in bruikleen waarmee ze thuis kunnen oefenen en opgaven maken die de cursusleider per mail stuurt. Ook kunnen de cursisten tussendoor per mail vragen stellen.
Er komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde: De tablet met belangrijkste instellingen en knoppen, het e-mailen met de tablet, het zoeken, laden en gebruiken van apps, het gebruik van de camera, het verplaatsen van bestanden (bijvoorbeeld foto’s) van de tablet naar de computer en terug en veel gebruikte en/of handige apps. Daarbij valt onder meer te denken aan de NS app, Uitzending gemist, de krant lezen, spelletjes. Met name dit onderdeel is erg afhankelijk van de wensen van de cursist.
Ongeveer een halve les wordt ingegaan op overeenkomsten en verschillen tussen de Samsung tablet en de Samsung smartphone.
De cursusleider zal zoveel als mogelijk inhaken op de wensen van de cursisten. De cursus voor zes lessen inclusief het gebruik van een tablet en de koffie is gratis. De lessen zijn op 5 sept, 12 sept, 26 sept, 3 okt, 10 okt en 24 oktober telkens van 18.45 uur tot 21.15 uur. Plaats: Julianastraat 2 5421 DB Gemert Tel 0492-347458 tijdens openingstijden dinsdag. t/m donderdag 10 tot 12 uur.
Aanmelden kan bij dhr. Jan Hendriks tel 0628540802 of email seniorwebgemert@gmail.com.

 

Foto's:


0