Derde editie WE-LANDS

BAKEL – Het derde WE-LANDS festival wordt gehouden op 24 augustus op Geneneind 6B in Bakel. Vanaf 14.00 uur staan er diverse DJ-acts op het programma waaronder DJ Jantje, Mr. Ipkiss, Lampegastuh, DJ Ricky Berkers en Kruzo. Daarnaast komt als gastartiest Stef Ekkel optreden. Kortom verschillende artiesten die een achtbaan van muziek laten horen. Van Hardstyle tot Urban, van Dance tot Hollandse hits.

Het in 2017 geboren festival is een spontane actie van een vijftal vrienden. Een festival wat serieuze vormen aanneemt. Het hoofddoel van de organisatie is het organiseren van een laagdrempelig festival waar iedereen zich welkom volet. Zowel de bezoekers als de DJ’s aangezien WE-LANDS een beroep doet op bekende namen maar ook op jong DJ-talent.
Alle plannen zijn inmiddels uitgedacht en de ideeën zijn uitgewerkt. Oude aspecten zijn weer aanwezig, de mainstage met een diversiteit aan muziek zoals de nieuwste top 40/house/feest-muziek maar ook de hardere stijlen zijn dit jaar aanwezig. Echter is dit later op de avond. De organisatie is vooral opgewonden over de mainstage; WE-LANDS staat voor wei en wij. Het ‘wij-gevoel’ wordt gecreëerd door het publiek. Het ‘wei-gevoel’ wordt gecreëerd door de aankleding. Dus een podium in de vorm van een molen moet boost aan deze sfeer geven. Vooral het feit dat de organisatie deze molen zelf bouwt zorgt ervoor dat zij erg enthousiast zijn.

Het festival vindt plaats op 24 augustus van 14.00 tot 01.00 uur op het evenemententerrein Geneneind 6B te Bakel. Kaarten zijn te koop via www.festivalbakel.nl/tickets voor 15 euro per ticket. Of op 24 augustus bij de deurverkoop voor 20 euro per ticket. Meer informatie is te vinden op www.we-lands.nl.
De kern van de organisatie wordt gevormd door Kayl Bouwmans, Patrick van den Heuvel, Tijmen van Dinther, Maikel van der Heijden en Jeroen Maas. En uiteraard alle vrijwilligers welke komen helpen tijdens het evenement.

Foto's:


0