Eén komt nooit alleen

Het was rustig deze week in de praktijk. Laatste vakantieweek voor velen dus al het vakantiespul moest weer schoon worden opgeborgen en gestald. Kindervakantie week waar ook een half dorp mee bezig is. Mijn planning was zo gevuld. Ik zou een keer extra naar Maastricht rijden om even bij mijn zus te zijn. Echter mijn blauwe X5 pareltje dacht daar anders over en probeerde roet in het eten te gooien. Dus werd er dinsdag even een auto gehuurd in Deurne. Een gevalletje poffertjespan met nog wat oude hagelschade. Wanneer was die hagelbui eigenlijk? Anyway, bij de eerste kilometer gaf ie al aan dat de ruitenwisservloeistof bijgevuld moest worden en de bandenspanning gecontroleerd. Kijk, dat vind ik dan weer raar! Mijn man huurt een auto omdat hij wil dat zijn vrouw veilig een paar honderd kilometer onderweg is.
Die dag was pittig, mijn zus had me gevraagd om haar haren kort te scheren. We eigenden ons de badkamer toe en maakte er ons moment van. Met trillende handen en een knop in mijn maag het eerste baantje. We lieten ruim een centimeter staan om het niet te dramatisch te maken. Klinkt misschien raar maar het staat haar goed. We zochten samen ook meteen een paar vrolijke mutsjes uit die ik voor haar bestelde.

Donderdag zou ik terug komen en dan zouden we samen kijken wat ze met de rest wilde.
Ik wilde redelijk vroeg bij haar zijn want ik had ‘s avonds nog een klant staan. Nu gaf de huur Cactus weer aan dat de bandenspanning gecontroleerd moest worden. Hmmmm…..ik ben een vrouw hé, geen idee hoe dat werkt! Dus ik reed even vlug terug naar het verhuurbedrijf in Deurne om dat te melden. Mijn blauwe pareltje stond in de garage ernaast en ik wist dat die meneer dat wel zou fixen voor me.

Die dag reed ik weer met een knoop in mijn maag naar Maastricht, alleen nu van een huurauto die ik niet meer vertrouwde.
Toch weer even heerlijk alleen met mijn zus om haar te verwennen met een voetmassage. “Hoe schreef je dat ook alweer vorige week?”, vraagt ze….”Kei fijn Frens….”

En hoe het afliep met de Cactus? De meneer werd vooral boos en geloofde ons verhaal niet. In mijn wereld heet dat een ernstig geval van bedrijfsblindheid! (Foto: MJ Fotografie)

Francis