Golfen kan ook met beperking

BAKEL – Een lichamelijke handicap is geen belemmering om te golfen. Op 31 augustus kun je dit zelf ervaren tijdens een gratis golfclinic voor mensen met een lichamelijke handicap bij golfcentrum de Stippelberg in Bakel.

Op die dag wordt op dit zelfde golfterrein de Brabantse Disabled Open gespeeld, zeg maar het Brabants golf kampioenschap voor mensen met een beperking. Om de golfsport voor deze doelgroep te promoten organiseert Cees Adams en Nick Goedhart (Golfpro’s) ism. BDO en Uniek Sporten de Peel een gratis Golfclinic.
Ben je lichamelijk beperkt en zie je deze clinic als een uitdaging om jouw mogelijkheden t.a.v. deze sport te bekijken en te ervaren, dan nodigen wij je van harte uit om je hiervoor op te geven! Er is plek voor 10 personen, dus wees er snel bij!
De golfclinic zal plaatsvinden bij golfcentrum De Stippelberg, hooizak 7, 5761 RZ in Bakel. Aanvang/ontvangst om 11:00 uur en start clinic 12:30 uur.
Opgeven voor deelname of voor meer info kun je mailen naar: cees@brabantsedisabledopen.nl of bel:
Cees van Dijk (organisatie BDO) 06-50 51 27 86
Patrick Teunisse (Uniek Sporten de Peel) 06-44336116

Foto's:


0