Groepsavonden Jong Milheeze

MILHEEZE – De vakantie zit er weer bijna op en dat betekent dat de groepsavonden van Jong Milheeze ook weer van start gaan. Jong Milheeze is een jeugdvereniging voor kinderen van alle leeftijden van de basisschool. Op de groepsavonden doen we verschillende leuke activiteiten zoals spellen, sporten, speurtochten, uitstapjes, knutselen en nog veel meer.

Als je al lid bent van Jong Milheeze, is het leuk om je volgende week weer terug te zien. Ben je nog geen lid, kom dan gerust eens een avondje meedoen!
De groepsavonden starten op: 19 augustus; maandaggroep (jongens van groep 4, meiden van groep 4 en 5), 18.30 – 20.00 uur; 20 augustus; jongensgroep (jongens van groep 5 t/m 8) en meidengroep (meiden van groep 6 t/m 8), 18.30 – 20.00 uur en tenslotte 23 augustus; vrijdaggroep (jongens en meiden vanaf 5 jaar t/m groep 3), 18.00 – 19.30 uur. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!
Ook is Jong Milheeze nog op zoek naar leiding voor de groepen! Lijkt het jou leuk om elke week een gave avond neer te zetten met de leden van de vereniging? Stuur dan even een berichtje! Ook hebben is er de mogelijkheid om een (maatschappelijke) stage te lopen.
Heb je nog vragen of Jong Milheeze en/of bovenstaand bericht? Bel eventjes of stuur een berichtje naar 06-12047321 of 06-22511307.

Foto's:


0