Rondleidingen VVV

GEMERT-BAKEL – De gidsen van de VVV vertellen graag over de rijke historie van Gemert-Bakel. Elke zaterdag is er een rondleiding waaraan inwoners van de gemeente en bezoekers kunnen deelnemen.

Op 3 augustus heeft u de gelegenheid om het kasteel te bezoeken. De rondleiding start om 11.00 uur bij de winkel van de VVV aan het Ridderpleinnin Gemert. U bezoekt de donjon, de binnenplaats en maakt een wandeling om het kasteel.

Op 17 en 31 augustus om 11.00 uur kunt u deelnemen aan een rondleiding door het historisch centrum van Gemert. De rondleiding start bij de winkel van de VVV aan het Ridderplein.

Op 24 augustus om 11.00 uur kunt u de Latijnse school bezoeken. In dit gebouw werd honderden jaren onderwijs gegeven. Nu is het wederom een bron van kennis en wijsheid, want het archief van de gemeente Gemert-Bakel is er gevestigd. De rondleiding start bij de winkel van de VVV.

Alle rondleidingen duren ongeveer 1,5 uur. U haalt kaartjes bij de VVV winkel. Het is fijn als deelnemers zich vooraf melden via een mail aan arrangementen@vvvgemert-bakel.nl of via T: 0492 366606 van de VVV-winkel.

Wilt u op een ander tijdstip een rondleiding en heeft u een groep van minstens vijf personen? Dan kunt een rondleiding aanvragen bij de VVV.

Foto's:


0