17 september 2019

Feest voor mensen met beperking

MILHEEZE – In Milheeze wordt voor de vijftiende keer het Millus Muziek Matinee georganiseerd. Op zaterdag 28 september worden mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en hun begeleiders in de gelegenheid gesteld om te genieten van een heerlijke dag.

Het Millus Muziek Matinee is een feest dat geheel wordt gerund door vrijwilligers uit Milheeze en omgeving. Er zijn verschillende optredens, van De Millusse Kapel, Feestduo Tsjonge-jonge, Zanggroep Friends with Voices en Entertainmentduo de Carolientjes. De presentatie is in handen van Cor Aldenzee. De entree is gratis en iedereen krijgt een lunch, iets lekkers bij de koffie en enkele consumpties aangeboden. Dit is mede mogelijk dankzij vele sponsoren. Het evenement vindt plaats in gemeenschapshuis de Schans in Milheeze en duurt van 11.00 tot 15.00 uur. Men kan zich nog aanmelden tot 22 september bij Diny Aarts (0492-342819), Anita Smits (0492-343115 / 06-23979470) of via email: millusmuziekmatine@gmail.com.