Musicalklassiekers in Gemert

GEMERT – Een wervelend theaterconcert, met de mooiste musical en opera klassiekers. Een avond lang genieten van muziek die ons al generaties lang betovert, gezongen door twee bijzondere zangeressen. Janke Dekker kan terugkijken op een lange carrière in de musicalwereld. Haar dochter Amy Egbers (ook de dochter van sportpresentator Tom) is net afgestudeerd aan het Fontys conservatorium in klassieke zang en muziektheater. Want het bloed kruipt wel…..maar toch altijd net een beetje anders dan voorzien. In dit concert jagen ze elkaar met liefde de kast op en leren ze elkaar over hun zo uiteenlopende muziekvoorkeuren. Al zingend vinden ze de harmonie weer terug en weten ze de generatiekloof te overbruggen. Want mooie muziek is mooie muziek, welk label je er ook op plakt. Zij worden begeleid op de vleugel door Eelco Menkveld.

Janke Dekker en Amy Egberts
Generations (Help mijn dochter zingt opera)
theaterconcert
zaterdag 21 september 2019, 20:15 uur
€ 18,00 euro.
Ga voor kaarten naar www.eendracht-gemert.nl

Foto's:


0