27 september 2019

Nieuwe uitbreiding van het zuiden van Bakel met ca. 100 woningen

BAKEL – Op 28 september kunne belangstellenden terecht bij de verkoopmanifestatie van Hooghland, de nieuwe uitbreiding van Bakel. Hooghland wordt een prachtige nieuwe wijk in het zuiden van het dorp Bakel met ongeveer 100 nieuwbouwwoningen.

In de nieuwe wijk worden lommerrijke lanen met elkaar verbonden door de statige laan Boothuizen, met eromheen een oase van rust en groen. In samenwerking met de gemeente Gemert-Bakel wordt de opzet van de totale nieuwe wijk Hooghland in het najaar van 2019 definitief ingevuld.

6 vrijstaande en 12 twee-onder-een-kapwoningen

Hooghland biedt u luxe wonen in ruimte, vrijheid en privacy, in een kwalitatief hoogwaardig woongebied met alle voorzieningen nabij. In Hooghland vindt u variatie in riante, vrijstaande woningen, twee-onder-een kap-woningen en hoek en tussenwoningen. In de eerste fase worden 18 vrijstaande en twee onder een kapwoningen verkocht. De woningen zijn gelegen aan de laan “Boothuizen”, ook wel de laan naar de nieuwe wijk Hooghland genoemd. Geheel in de ruim opgezette stijl van Hooghland zijn de zes fraaie vrijstaande woningen met garage. Hier krijgt groots wonen betekenis, vanaf maar liefst 536 m3. Ontworpen voor een optimale beleving van ruimte. Opvallend zijn de prachtige voorgevel in jaren ‘30 stijl met grote raampartijen en het ambachtelijk metselwerk met verfijnde details. De diepe en royale achtertuin ligt op het zuiden op percelen tot wel ca. 500 m2. De twaalf twee-onder-een kap-woningen sluiten helemaal aan bij de ruime uitstraling van Hooghland op percelen tot ca. 310 m2. Achter een mooie belijning, warme kleuren metselwerk met fraaie ornamenten, de hoge raampartijen en het imposante dak gaat een riante eengezinswoning schuil, vanaf maar liefst 479 m3. Zo heeft u een woning die in alle opzichten voldoet aan uw woonwensen, voor nu en nog vele jaren. Beide woningen zijn voorzien van de nieuwste toepassingen op het gebied van comfort, energie-efficiëntie, isolatie, duurzaamheid en veiligheid. Met de ‘Persoonlijke Huisvesting’ zijn bovendien tal van uitbreidings- en indelingsvarianten mogelijk. De woningen zijn ontwikkeld door BL Huisvesting en worden gerealiseerd door Bouwbedrijf Wagemakers.

Verkoopmanifestatie

Op 28 september is er een verkoopmanifestatie samen met de gemeente Gemert-Bakel die vrije kavels in het plan Hooghland aanbiedt. U bent welkom van 14:00 uur tot 16:00 uur in Eetcafé De Gouden Leeuw, Sint Wilbertsplein 1A te Bakel. Voor meer informatie kunt u terecht op de website, www.hooghland.nl of neemt u contact op met makelaar Van Helvoort Makelaardij: 0492 – 37 11 90, makelaar@van-helvoortbv.nl.

Foto's:


0