Bouwstart Skôn Néje Wunning Boekel

BOEKEL – Op vrijdag 23 augustus werd tijdens een feestelijke bijeenkomst met de toekomstige bewoners gestart met de bouw van de 18 hoek- en tussenwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en een vrijstaande woning in het plan ‘Skôn Néje Wunning’ in de nieuwbouwwijk De Run in Boekel.

De oplevering van de woningen is omstreeks juli 2020. Vanwege de start van de bouwwerkzaamheden krijgen toekomstige kopers tot maar liefst €46.000 korting op de koopsom van de beschikbare woningen.
De woningen met de prachtige Boekelse naam Skôn néje wunning hebben een compositie van een karakteristieke jaren 30 architectuur, een sublieme afwerking tot in alle details, zijn gelegen op een mooi perceel in een groene omgeving, zijn duurzaam en nul op de meter. De daken bestaan volledig uit zonnepanelen en de verwarming vindt plaats middels een luchtwarmtepomp, gas-loos dus en bij een normaal gebruik zonder energiekosten. De nieuwe woonwijk kent een oase van rust en ruimte en ligt vlakbij het dorpshart van Boekel. De woningen onderscheiden zich met alle luxe en comfort van vandaag en de high tech van morgen.

Nog verschillende woningen zijn beschikbaar van 2/1 kapwoningen tot een vrijstaande woningen. Vanwege de start van de bouwwerkzaamheden gelden er kortingen tot maar liefst €46.000 voor de vrijstaande woning en €39.000 voor de 2/1 kapwoningen. Informeer hiervoor bij de makelaar. De verkoopprijzen variëren vanaf €314.000 v.o.n. tot €369.000 v.o.n. Voor meer informatie kijkt u op www.derunboekel.nl of neemt u contact op met Van Helvoort Makelaardij, T. 0492 371 190.

Skôn néje wunning is ontwikkeld door BL Huisvesting uit Gemert. BL Huisvesting kenmerkt zich als specialist in grote gebiedsontwikkeling met bijzondere en aantrekkelijke projecten. Projecten die zich onderscheiden met exclusiviteit en kwaliteit van architectuur en afwerking. Het credo van BL Huisvesting is dan ook ‘investeren in de kwaliteit van Nederland’.

Foto's:


0