Zondag Open dag Kinderopvang Elsendorp

ELSENDORP – Flexibiliteit, kwaliteit en vertrouwen zijn de kernwaarden in onze kinderopvang, aldus Milanda. “Natuurlijk vinden kinderen het fijn om in onze grote tuin te spelen, maar ouders moeten hun kinderen zorgeloos bij ons achter kunnen laten wanneer ze gaan werken of andere zaken aan hun hoofd hebben.”

Door de huiselijke sfeer voelen kinderen zich hier al snel thuis en ontwikkelen zij zich bij ons op een natuurlijke wijze. In onze kinderopvang beschikken we over 3 opvang groepen. De dagopvang voor kinderen vanaf 0 jaar, de peutergroep voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en de buitenschoolse opvang voor de kinderen die voor- en naschool bij ons komen spelen. De groepsruimteszijn allen aangrenzend aan een groot buiten terrein waar naar hartenlust gespeeld kan worden. Hutten bouwen, in de zandbak spelen of lekker skelteren, de kinderen beleven hier veel plezier aan.
Kinderopvang is veel meer als alleen een oppas service voor kinderen, vervolgt Leon. “Door de harmonisering van het peuterspeelzaalwerk en de kinderopvang kunnen we aan de behoefte van ouders voldoen om hun kinderen tot de basisschool leeftijd naar één locatie te brengen zonder strakke openings– en sluitingstijden.” Tevens heeft deze harmonisatie ervoor gezorgd dat de kwaliteitseisen gelijk zijn getrokken zodat onderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaalwerk op elkaar zijn afgestemd. Door de inzet van een gekwalificeerde pedagogisch coach en beleidsmedewerker bewaken we continue onze pedagogische kwaliteit en passen we de scholingsbehoeftevan onze ervaren medewerkers hierop aan.

Aanstaande zondag 15 september opent Kinderopvang Elsendorp haar deuren voor alle geïnteresseerden. U bent van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur om kennis met ons te maken. (Advertorial).

‘We bieden flexibele kinderopvang, peuterwerk en buitenschoolse opvang’

Foto's:


U