Queens & Scissors dé kapsalon voor het hele gezin

BOEKEL – Vanaf maandag 30 september is Boekel een kapsalon rijker. Monique de Wild opent dan namelijk aan de Kwartellaan 23 een gezellige, eigentijdse salon met een huiselijke sfeer.

Je kunt bij Queens & Scissors terecht met het hele gezin, dus kortom; dames, heren, kinderen, maar ook de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag staat Monique voor jullie klaar om weer iets moois van het haar te maken.
Daarnaast heeft ze elke donderdagavond ‘mannenavond’, een vrije inloop avond voor de mannen waarbij ze dus geen afspraak hoeven te maken.
Elke eerste woensdag van de maand is er een kinder-knip-middag. Een middag, speciaal voor de kinderen onder de 12, die nét wat speelser zal verlopen dan de andere dagen. Én de kinderen worden deze middag met korting geknipt.
Om de opening goed te vieren heeft Queens & Scissors een speciale openingsactie: Iedereen die een afspraak maakt in de openingsweek van 30 september tot en met 4 oktober, voor in de gehele maand oktober, maakt kans op een van de 3x een jaar lang gratis naar de kapper!
Voor een afspraak, bel: 0651203881.
Graag tot ziens bij Queens & Scissors.

Foto: Monique de Wild.

Foto's:


0