Columnbundel Maarten Mols

GEMERT – Komend voorjaar verschijnt het boek ‘Magneet aan de horizon’ met de beste columns van Maarten Mols. Het bevat een dertigtal in het Gemerts Nieuwsblad gepubliceerde stukjes en evenzoveel ‘verse’ teksten. Ongeveer twintig columns gaan over zijn tienwekentocht naar Santiago de Compostella.

Als lezer van deze krant zult u een aantal ‘gouwe ouwe’ herkennen, zoals curlingouders, bokjesdag, IKEA-effect, spannende bordjes, boeking-dot-com en uilskuiken zonder spijt. De tientallen nieuwe columns handelen onder meer over verdwalen in Spanje, over ‘jeuk is leuk’ en irritante balletjes, over een mier met chorizo, zomerzwangerschap en bitterballenbuiken. En wat bedelaars te danken hebben aan mussen. Vanaf vandaag kunnen belangstellenden gebruik maken van de voorintekening. Het geïllustreerde boek gaat 140 à 150 bladzijden bevatten en kost (afhankelijk van de oplage, vandaar de voorinschrijving) tussen de 14 en 19 euro. De columnbundel is te bestellen via een mailtje aan maarten.mols@gmail.com.

Foto's:


0