Dubbelconcerten De Bunker

GEMERT – Liefst twee dubbelconcerten staan er deze week op het programma bij De Bunker in Gemert. Donderdag staan Kasey Williams en Carrie Welling samen op het Tuney Thursday podium. Zaterdag speelt Xtort een set mee met Radar Man From The Moon.

De eerste tour van de Amerikaanse Kasey Williams in Europa levert nu al een buzz op rondom dit multi-talent. Deze dame zit vol met energie en humor en beiden lopen ook als een rode draad door haar nummers. Kasey treedt sinds 2009 op als singer-songwriter. In 2014 verscheen haar debuut-EP, met daarop onder meer de fantastische single ‘Get the F Outta My Way’. Sinds 2015 gaat ze ook op tournee. Onlangs verscheen haar laatste EP ‘On the Road’.
Carrie Welling is vanaf jonge leeftijd al bezig met muziek en dit heeft haar een mooie rugzak vol muzikale ervaringen opgeleverd. Ze heeft veel muzikale wegen bewandeld en al die wegen kwamen uit bij Nashville, waar Casey besloot om als solomuzikant verder te gaan. Haar sterke stem, beïnvloed door Natalie Maines en Stevie Nicks, en haar zelfverzekerde natuurlijke houding op het podium zorgen voor een heerlijke vibe. Country fo rock, Carrie kan het allemaal aan.
Het is donderdag 10 oktober showtime van 21.30 uur. De fooienpot gaat rond bij wijze van entree, met een gevraagde minimum inleg van € 3,50.
De Eindhovense spacerockers van Radar Men From The Moon (RMFTM) gaan weer toeren en doen op zaterdag 12 oktober Gemert aan. Ex-Gemertenaar Glenn Peeters met Jan-Titus Verkuijlen, Tony Lathouwers and Bram van Zuijlen hebben een eigen kijk op psychedelische rock en mengen krautrock met shoegaze om zo een eigen sound te creëren. Met een aantal albums op hun naam, en een lijst aan toerdata door heel Europa komen ze nu met een EP die teruggrijpt naar de typerende RMFTM sound. Inmiddels heeft RMFTM een reputatie op meerder continenten maar zaterdag staan ze in De Bunker.
Op verzoek van RMFTM speelt Xtort een set als support-act. Xtort speelt confronterende industrial en dark electro, beïnvloed door acts als Kraftwerk, DAF, Fad Gadget en Laibach. Maar Xtort is ook niet vies van een flinke scheut dance of techno. De Bunker gaat zaterdag om 20.00 uur open en de entree bedraagt € 7,-.

Radar Men From The Moon.

Foto's:


0