Folk en foto-expo in De Bunker

GEMERT – Chris en Sophie Matthews geven De Bunker in Gemert op Tuney Thursday 31 oktober een Brits folk-tintje. Vrijdag is De Bunker het domein voor jeugd tot achttien jaar. En op zaterdag en zondag is werk te zien van fotograaf Geert van der Sanden.

Chris en Sophie Matthews brengen vanuit het Verenigd Koninkrijk folk met een randje blues en country naar de Bunker in Gemert. Ze toeren nu al geruime tijd door de wereld en spelen op podia maar ook in huiskamers. Traditionele Engelse liederen en melodieën worden gebracht in een 21-eeuwse stijl vol energie. Met een verleidelijke mix van oude instrumenten zoals de citer, de doedelzak, schalmei en moderne folk-instrumenten zoals gitaar, fluit en accordeon, geven Chris en Sophie nieuw leven aan materiaal van honderden jaren geleden. Het resultaat is vernieuwend, relevant en toegankelijk voor een modern publiek. Het Tuney Thursday concert op donderdag 31 oktober begint rond 21.30 uur. Er gaat een fooienpot rond bij wijze van entree, met een minimum gevraagde inleg van € 3,50.
Op vrijdag 1 november vindt bij De Bunker Team Unlimited plaats, een inloopavond voor jeugd tot achttien jaar. Van 19.00 tot 22.00 is iedereen onder die leeftijd welkom om spelletjes te doen, een potje te darten of gewoon wat te kletsen. Ontmoeten staat centraal en de entree is gratis.
Fotograaf en Gemertenaar Geert van der Sanden exposeert op zaterdag 2 en zondag 3 november van bij De Bunker. Portretten, landschappen en typische scenes behoren tot het repertoire van Geert. Hij werkt altijd in in zijn eigen, herkenbare stijl. De entree is gratis en de expositie is te zien van 11:00 tot 17:00 uur.

Verwacht

7 november: Jeroen Kant
23 november: Iron Maiden Tribute (Dr Rock)
14 december: Dirty Denims
21 december: De Gemertse Popquiz
18 januari: Def Americans

Foto's:


0