Gemertse nominatie Senzer Award

GEMERT – De genomineerden voor de Senzer Awards 2019 zijn bekend. De vakjury heeft in totaal vier bedrijven voor twee categorieën geselecteerd. Ook Solarunie uit Gemert is genomineerd voor deze ondernemersprijs.

De Senser Award prijst ondernemers in de regio Helmond-De Peel die op vernieuwende wijze omgaan met werkgelegenheid en de arbeidsmarkt. De Awards worden op 15 november uitgereikt tijdens de Dag van de Ondernemer. SolarUnie uit Gemert is samen met Aqua Assistance uit Helmond genomineerd in de categorie ‘Kleine bedrijven’ (tot 50 werknemers). In de categorie ‘Middelgrote tot grote bedrijven’ (vanaf 50 werknemers) zijn Dorel Juvenile uit Helmond en Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe kanshebbers voor de genoemde award.
Tijdens de Dag van de Ondernemer op 15 november presenteren de genomineerde bedrijven hun innovatie en vernieuwing op het gebied van de arbeidsmarkt en de werkgelegenheid. De aanwezigen bepalen vervolgens wie er met de felbegeerde trofee naar huis gaat.

Foto's:


0