Handwerken in Boerenbondsmuseum

GEMERT – Zondag 3 november is er weer volop activiteit bij het Boerenbondsmuseum. Er zijn demonstraties breien, haken en kantklossen. Kinderen mogen dit zelf ook uitproberen.

Bezoekers kunnen genieten van mooie kunstwerken met marmerimitaties; niet van echt te onderscheiden. De winter staat weer voor de deur, dus de vogels kunnen weer bijgevoerd worden. Hiervoor kunnen kinderen vogelvoerplankjes in elkaar timmeren. In de diverse gebouwen worden ook weer verschillende ambachten getoond. Kortom er is weer van alles te doen in het Gemertse Boerenbondsmuseum.
In 2019 is het Boerenbondsmuseum gekroond tot ‘zilveren’ uitje van Brabant. Ook dit jaar wil het museum weer een gooi doen naar de titel Leukste uitje van Brabant. Tot en met 3 november kan op het Boerenbondsmuseum gestemd worden via www.anwbleuksteuitje.nl.
Meer informatie, de agenda en actuele openingstijden staan op www.boerenbondsmuseum.nl en de facebookpagina. (Foto: Jo van Es / RJ Foto Video)

Foto's:


0