Jubilarissen Bridgeclub De Commanderij

GEMERT – Bridgeclub De Commanderij Gemert bestond op 25 september dertig jaar. Tijdens een feestje bij Dientje, op maandag 30 september, zijn maar liefst tien jubilarissen in het zonnetje gezet. Een aantal zijn al lid vanaf de oprichting.

Voor iedereen die ook wil leren bridgen start in november een beginnerscursus. Informatie kan vergaard worden via info.decommanderij@gmail.com of www.nbbclubsites.nl/club/23028. Belangstellenden zijn ook welkom eens een kijkje te nemen tijdens een van de speelavonden, op maandag van 19.30 tot 23.00 uur bij Dientje, Kerkstraat 9, Gemert.
Op zondag 10 november organiseren Bridgeclub De Commanderij en Bridgeclub Gemert een drive voor het goede doel. Dit is een landelijke drive die door Unicef wordt gecoƶrdineerd. Met de opbrengst worden kinderlevens gered en hen toekomst gegeven. Inschrijven kan via commanderijbridgeclubgemert@gmail.com. Diny van den Eijnden kan via 0492363697 meer informatie geven. Een kijkje nemen op www.nbbclubsites.nl/club/23028 of www.bridgeclubgemert.nl kan ook. De jubilarissen, vlnr: Piet en Gerda Stoop, Marij van Oijen, Jan en Tonny van den Heuvel, Riek van de Weijer, Mario van Os, Frans Vlemmix, Martien Egelmeers en Rien van Oijen.

Foto's:


0