Louis de Bruijn jeu de boules kampioen

ELSENDORP – Maar liefst 35 deelnemers hebben aan dit jaar meegedaan aan het Tête-à-Tête jeu de boules toernooi dat in Elsendorp werd gehouden. De organisatie spreekt van een geslaagd toernooi waar ook het mooie weer aan bijdroeg.

In de halve finaleronde stonden Frans de Vries, Ans Emonds, Henk van de Laar, Toon v/d Boogaard, John Arts. John Vos , Mieke Doreleijers, Henk v/d Wijst (Paradijs) en Louis de Bruijn tegenover elkaar. Vervolgens moesten Henk v/d Wijst (Paradijs), Toon v/d Boogaard en Louis de Bruijn strijden om plaats 1, 2 en 3. Na enkel bloedstollende partijen werd Toon van de Boogaard derde, Henk v/d Wijst tweede en Louis de Bruijn eerste. Het is mooi om te zien dat de verschillen tussen de spelers steeds kleiner worden en de spanning in de wedstrijden toeneemt. Ook doen ieder jaar weer nieuwe liefhebbers mee, zodat het toernooi boven verwachting nog altijd groeit in het aantal deelnemers. Waarbij dit toernooi de jongste deelnemer 30 was en de oudste speler inmiddels 80 jaar is. Het jeu de boulen heeft zijn plek gevonden in Elsendorp en is niet meer weg te denken. Spelers hoeven echt niet grijs te zijn.

Foto's:


0