Peelpop verhuist naar Nia Domo

BOEKEL – De 12e editie van Peelpop, gehouden op zaterdag 7 maart 2020, zal in zijn gehele opzet veranderen. Zo verhuist dit muzikale circus van manege Rutgen van Herpen naar Nia Domo midden in het dorp Boekel. Door toevoeging van coverbands en andere muzikale vertieren wordt het aanbod qua muziek breder en tevens worden de entree prijzen lager.

De organisatie gaat samen met hun vrijwilligers weer hard aan het werk om Nia Domo om te toveren in de vertrouwde Peelpop sfeer zodat het als vanouds een groots gezellig muziek feest zal worden. De entourage van Nia Domo bied tevens, in het koude seizoen waarin Peelpop valt, een warme huiselijke sfeer. Nia Domo wordt ingedeeld in verschillende ruimtes waaronder de 2 podiums in de poparea en rockarea, een eetcafé, een gezellig muziekcafé en voor de rokers een speciale rookruimte. Voor het live programma zijn de volgende bands uitgenodigd. In de rockarea begint Old School – klassieke hardrockcovers, Bizkit Park – Limp Bizkit en Linkin Park, Fatburger – 30 anniversary show en de afsluiter Best of Foo – Foo Fighters. In de poparea begint Urban Jungle – the Rolling Stones, Alaniz Morizzette – Alanis Morissette, RU2 – U2 en als afsluiter van Peelpop Tawny Brothers – nostalgische covers.
In de maand oktober is er de early bird actie en zijn er voor de eerste 300 gegadigden kaarten beschikbaar voor maar liefst € 15,- waarna de kaarten beschikbaar zijn in de voorverkoop voor € 20,- aan de deur op 7 maart kosten ze € 25,-.
Nia Domo gelegen aan de St Agathaplein 6 te Boekel opent haar deuren om 18.00 en sluit ze weer om 02.00. Alle verdere informatie is te vinden op www.peelpop.nl.

Fatburger