Nieuw in Gemert: Kaas & Anders

GEMERT – Na zeven jaar Koffie & Anders gaan we uitbreiden met een 2ewinkel in de Virmundtstraat: Kaas & Anders. Vrijdag om 18:00 openen we de deuren en bent u welkom voor de lekkerste kaas uit binnen en buitenland. Goudse kaas van Weydeland, verschillende boerenkazen, ook met kruiden, geiten- en schapenkaas en specialiteiten Denemarken, Frankrijk, Spanje en Italië.

Wat daar niet bij mag ontbreken zijn de bijbehorende delicatessen met een eigen lijn van olijfolie en balsamico azijn, maar ook alles voor op de borrelplank. Heerlijke gedroogde worstjes, een lokaal biertje van Vagabond en hiervan maken we mooiste cadeaupakketten zoals u van ons gewend bent, met nog meer variatie. Verder hebben we een mooi assortiment van alles voor het serveren en presenteren van deze producten.

Uit het assortiment van Koffie & Anders verhuist de notenbar naar de overkant en zullen deze uitbreiden, zo hebben we bij Kaas & Anders ieder weekend een wisselende notenmix! Nog steeds zelf gebrand (licht gezouten) en droog geroosterd (zonder olie en zout, puur natuur).
In de eerste weken hebben we een aantal openings-aanbiedingen, houd hiervoor de advertenties in het Gemerts Nieuwsblad in de gaten of onze Facebook en Instragram @kaasenanders waar er onder de likers/volgers ook nog een mooi pakket verloot wordt. In de openingsweek krijgt u bij aankoop vanaf 500 gram kaas naar keuze een receptenboekje gratis!

Kom gerust een kijkje nemen om zelf het verschil te proeven, misschien ook alvast ter inspiratie voor uw eindejaar- of relatiegeschenken!

U bent van harte welkom, namens Koffie én Kaas & Anders, Myloeska en Wilco.

Foto's:


0