Vrolijke hotelklucht ToneelGroepRips

DE RIPS – ToneelGroepRips biedt het publiek met een knotsgekke klucht een avond vol gegarandeerd plezier. Het verhaal speelt zich af in een hotel, ergens in het land.

Thomas ter Velde heeft een belangrijk diner met de minister. Zijn vrouw zou hem vergezellen, maar ze komt echter niet opdagen en dus moet er in alles ijl een tafeldame gevonden worden. Een perfecte taak voor de bemoeizuchtige overbuurman Alex. Met de hulp van Sandra en Suus, medewerksters van het hotel, zou dat moeten lukken. Maar dan komt de gehele familie Bruinsma in het hotel logeren omdat hun ‘hele’ huis gerenoveerd wordt. De misverstanden beginnen als Truus Bruinsma wordt aangezien als tafeldame waardoor de ‘echte’ tafeldame, Manon, in handen van Sjef Bruinsma valt. Dit tot teleurstelling van Agaath van Bunswijck tot Bentinck die Sjef wel ziet zitten. Zoon Boris Bruinsma, die eigenlijk constant op Oma Bruinsma moet letten en hem een blok aan het been is, heeft last van grootheidswaanzin en ziet zich zelf al als lid van de BVD. Ook hij is geïnteresseerd in Manon. Als dan ook nog blijkt dat Annelies ter Velde, de vrouw van Thomas, toch in het hotel blijkt, maar met Menno dan is de chaos compleet. ToneelGroepRips heeft dit jaar voor het eerst een vijfde uitvoering. De speelavonden zijn 25, 26 en 31 oktober en 1 en 2 november. Theater is Partycentrum d’n Eik in De Rips. Alle voorstellingen beginnen om 20.00.
Kaartjes zijn te reserveren via Maria Bisseling (0493-599462), bij D’n Eik (0493-599488) of via toneelgroeprips1@outlook.com.