Avondtoernooi badmintonclubs in Bakelse sporthal

BAKEL – Lden van Badmintonclub Bakel en Badmintonclub Gemert namen afgelopen zaterdag samen deel aan het jaarlijkse Avondtoernooi in Bakel. Traditiegetrouw stond de gezelligheid voorop.

Het toernooi, bestaande uit een recreanten-poule en een competitie-poule, beloofde een gemotiveerde avond te worden waarbij alle sporters voor de winst wilde gaan. Vanaf 19.30 uur gingen de deuren van de zaal open. Nadat iedereen welkom werd geheten, ging het toernooi officieel om 20.00 uur van start en mochten er in totaal acht teams aan de slag. De 28 deelnemende leden uit Bakel en 8 deelnemende leden uit Gemert lieten allemaal zien wat zij in huis hadden, gezien de fanatieke wedstrijden die gespeeld werden. Met één pauze halverwege de avond, speelde men tot 23.00 uur flink door en werden er zowel partijen gewonnen als verloren door alle teams.
Toen de laatste wedstrijden gespeeld waren, kwam de organisatie om 23.30 uur met de einduitslag. In de versierde sportkantine mochten de volgende winnaars een luxe chocoladeletter als prijs in ontvangst nemen. Alle deelnemers kregen drie consumptiebonnen voor de after party en er werd getrakteerd op een grote portie bittergarnituur. Met veel feestmuziek op de achtergrond kon de organisatie terugkijken naar een fantastisch en geslaagd Avondtoernooi.

Uitslag: Recreanten poule: Jente van Neerven; Nellie van der Velden; Peter Hagens; Ravy Verbakel Competitie poule: Daisy Martens; Dennis Verbakel; Roel Schaap; Sofieke van Neerven

Foto's:


0