Carnavaleske avond in het Parochiehuis

BAKEL – Traditiegetrouw word de carnavaleske avond in theater het Parochiehuis georganiseerd voordat het echte carnavalsgeweld losbarst. Zodoende was het op 3 november al een beetje carnaval in Bakel.

Hans Verbaarschot regelde voor deze aansprekende avond drie kletsers van hoog niveau. Iveke van Gerven, Koop Dorst en Freddy v.d. Elzen zorgden ervoor dat er de hele avond volop gelachen kon worden. Maarten de Groot stopte als één van de laatst overgebleven bandparadisten van Nederland heerlijke nostalgie in zijn act. iedereen zong mee en genoot van de grappig aan elkaar geregen stukjes tekst en liedjes. Als toegift deed Hans Verbaarschot nog een klets, en zo werd het later dan andere jaren. Maar voor alle bezoekers was het een avond om nooit meer te vergeten. Op 22 november komt Andy Marcelissen weer naar Bakel, wat ongetwijfeld opnieuw een avond vol humor oplevert.

(foto: MJ Fotografie)

Foto's:


0