Handels Tonproatfestijn

HANDEL – De lachspieren kunnen weer worden aangesproken tijdens de dertiende editie van het Handels Tonproatfestijn. KS De Bergkneuters heeft voor zaterdag 7 december een vijftal toppers onder de tonproaters op de bühne staan in MFA De Bron te Handel.

De tonproaters Hans Eijkemans, Rob van Elst, Marco v/d A, Jorlan Manders en Frank Schrijen komen de bezoekers van deze avond vermaken met hun humoristische typetjes. Zij zullen strijden om de publieksprijs mee naar huis te mogen nemen. Het publiek is deze avond niet alleen bezoeker maar dus ook jurylid. Dat maakt de prijs voor de tonproaters des te mooier.
De eerste tonproater begint om 20.00 uur en de zaal is daarom open vanaf 19:30 uur. Rond de klok van 23.00 uur zal laatste tonproater op de bühne verschijnen. Daarna zullen de stembriefjes worden opgehaald en volgt de prijsuitreiking. De Bergkneuters verwachten dat het programma rond 23.45 uur ten einde zal zijn waarna een gezellig samenzijn voor in de foyer zal volgen voor de bezoekers die nog willen nagenieten.
Meer informatie over deze avond staat op www.debergkneuters.nl. MFA De Bron is te vinden aan de Onze Lieve Vrouwenstraat 60 te Handel.

Foto's:


0