Hardloopevent in 2020 op zondag 17 mei

GEMERT – Na vier edities is de Gemert City Run niet meer weg te denken uit de Gemertse evenementen- en hardloopkalander. Alle keren stonden er meer dan 1000 deelnemers aan de start van de (ienie)mini run, 5 of 10 kilometer, uit Gemert en omstreken.

Waar de organisatie komende editie opnieuw naar streeft is een gezellig feest met veel muziek en de mogelijkheid om mee te doen voor jong en oud, de echte sportieveling en diegene die vooral meedoet voor het drankje achteraf. Kortom, het Gemert City Run sfeertje.

Het evenement zal dit jaar niet plaatsvinden op zaterdagavond maar op zondagmiddag. Hierdoor hoopt de organisatie op een grote toegankelijkheid en een gezellige sfeer met een drankje en muziek na afloop. De lopers op de 10 kilometer zullen het spits afbijten, waarna de 5 kilometer zal starten. Ze bewaren het ‘best for last’, met de (aller)kleinste.

In hetzelfde weekend van de Gemert City Run, zal de Zuth dit jaar op zaterdag en zondag de Lentetocht organiseren. Om die reden wordt er dit jaar geen wandeltocht georganiseerd, maar worden wandelaars van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze mooie Lentetocht. Meer informatie is te lezen op www.wsvzuth.nl.

Het duurt nog even tot mei. Naar verwachting opent de online inschrijving in januari. Blijf de Gemert City Run tot die tijd volgen voor de laatste nieuwtjes. Abonneer je op de online nieuwsbrief via de website. De organisatie kijkt er naar uit om samen met alle vrijwilligers en sponsoren er opnieuw een sfeervolle en sportieve dag van te gaan maken!
Meer informatie: www.gemertcityrun.nl

Foto's:


G