KennisFabriek populair bij kinderen

GEMERT-BAKEL – Er is op woensdag 11 december weer een KennisFabriek van Bibliotheek De Lage Beemden. Deze keer wordt en bezoek gebracht aan dierenkliniek Gemert.

Voor kinderen die graag een kijkje willen nemen bij de dierenarts, is dit de kans. En die kans hebben ze gegrepen! Twintig kinderen hebben zich reeds aangemeld en daarmee is deze KennisFabriek volgeboekt. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.
Luisteren, zien, doen en ervaren, dat is de KennisFabriek. Er worden leuke en leerzame kenniscolleges gegeven voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 23 jaar. De KennisFabriek draait afwisselend in Boekel, Gemert, Bakel, Beek en Donk, Lieshout en Aarle-Rixtel. Elk kenniscollege heeft een ander interessant onderwerp. Zo vertelde kapitein Mark Osterloh alles over zijn leven als zeeman. Wist Geert Jonkers van de Vlindersafari de kinderen te boeien met zijn verhaal over rupsen en vlinders. Gaf anesthesist Geert-Jan van Geffen een kijkje achter te schermen van een traumahelikopter. Gingen bezoekers op reis naar de maan met Curiosityworld en verzorgde Mad Science een gave workshop over chemische reacties. Ook waren topmodel Nicky Opheij en DJ B-Front te gast bij de KennisFabriek en de kinderen konden hen het hemd van het lijf vragen. Kinderen die ook eens naar de KennisFabriek van de Bibliotheek willen komen vinden meer informatie op www.bibliotheeklagebeemden.nl.Iedereen die een bijzondere en interessante onderneming, baan of passie heeft, en dat met enthousiasme wil delen in een kenniscollege aan kinderen en/of jongeren, mag via 0492 323245 of info@bibliotheekdlb.nl contact opnemen met Angelique Biemans.

Foto's:


0