KerstROLLERshow ‘An Adventure of Travel & Discovery’

GEMERT/BEEK EN DONK – Rollerclub De Oude Molen uit Beek en Donk presenteert zaterdag 14 en zondag 15 december weer een unieke editie van de jaarlijkse KerstROLLERshow. Ook dit jaar doen er weer verschillende Gemertse rijdsters mee met deze show.

De voorbereidingen lopen op volle toeren, de rijdsters zijn hard aan het trainen om stuk voor stuk mooie nummers neer te kunnen zetten. Tijdens de KerstROLLERshow zal dit jaar alles draaien om een reis rond de wereld. Vol vaart en ritme wordt het publiek meegenomen naar veel verschillende landen en culturen vertolkt op rolschaatsen, wat zal zorgen voor veel diversiteit en verrassingen.
Dit jaar zijn er ook weer verschillende Gemertse rijdsters die gaan schitteren in deze show. Pim van Berlo, Manouk vd Biggelaar, Janne Kantelberg, Marloes Kluijtmans, Michelle de Koning, Cloë de Ridder en Brechje Slegers uit Gemert, Lisanne Kanters uit Handel en Marit van Bakel uit Bakel hebben al een jaar lang hard getraind voor deze show.
De KerstROLLERshow wordt gereden in de sporthal D’n Ekker, Muzenlaan 2a te Beek en Donk. Voorstellingen zijn op zaterdag 14 december om 19:00 uur en op zondag 15 december om 11:00 en 16:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.rcdeoudemolen.nl en bij verschillende voorverkoopadressen.

Brechje Sleegers uit Gemert.

Foto's:


0