Krek te Laot still alive en kicking

GEMERT – Heren Blaas Sociëteit Krek te Laot bestaat 31 jaar. Het repertoire is door de jaren heen gigantisch gegroeid en bevat een variëteit aan Blues en Big Band achtige nummers en popmuziek.

Enkele jaren geleden is Krek te Laot begonnen om projectmatig optredens te verzorgen met een hoge gezelligheidsfactor. Een eerste optreden in 2013 was volledig gevuld met een BigBand repertoire. Daarna volgden in 2015 en 2017 Sing Alongavonden. Deze waren zo succesvol dat de Heren Blaas Sociëteit in 2019 weer een avondvullend programma heeft.
Ook de komende jaren zullen de heren van zich laten horen. Krek te Laot wenst alle bezoekers een heel gezellige avond vol muziek, zang en dans: “Graag zien we, of beter, horen we je op 9 november in Het Ridderhof in Gemert. Aanvang 21:00, de zaal gaat open om 20:30. Kom en geniet met volle teugen!”
Heren Blaas Sociëteit Krek repeteert iedere donderdagavond bij Martien en Joke in het Café ‘Den Engelenburght’ onder de bezielende leiding van Ad Rijnen. Lekker muziek maken met elkaar en optreden zijn de doelstellingen van deze band.

Foto's:


0