Nieuwe expo Geert van der Sanden

GEMERT – Onder de naam ‘Terug naar de basis’ exposeert de Gemertse kunstenaar Geert van der Sanden komend weekend in poppodium ‘de Bunker’. Binnen zijn discipline (fotografie) toont hij zijn nieuwe werk. Qua onderwerpen is zijn nieuwe werk gebaseerd op zijn persoonlijke ervaringen en interesses.

“Fotografie zie ik als een weerspiegeling van de ziel. Een foto is voor mij geslaagd als deze de kijker raakt of voor herkenning zorg”, zegt Van der Sanden’ In zijn derde expositieweekend in de Bunker laat Geert de kijker kennismaken met zijn werk van 2019. Zijn zwart-wit werk heeft dit jaar (deels) plaats gemaakt voor kleur. Zachte, subtiele kleuren. Waarbij emotie en karakter de boventoon blijven voeren. Om de sfeer in de foto te benadrukken, worden zijn foto’s geëxposeerd in doorleefde lijsten van kringloopwinkels en rommelmarkten. Op deze manier worden unieke exemplaren getoond. Geert heet bezoekers welkom op 2 en 3 november in de Bunker, Sint Annastraat 60 in Gemert. De expositie is beide dagen te zien van 11:00 tot 17:00 uur en de entree is gratis.

Foto's:


0