Open podium bij Kerstevent Gemert

GEMERT – Ben jij een onbekend (of bekend) talent en wil je jezelf alleen of samen met iemand anders presenteren tijdens het Kerstevent 2019 op 22 december? Dat kan, meld je aan voor het open podium.

Dit podium is overdekt. Apparatuur, verlichting en versiering zijn geregeld. Er zijn twee zang-microfoons. Dus je hoeft alleen je backgrond-muziek mee te nemen op USB of CD (MP3cd mag ook) en e kunt aan de slag. Een instrument bespelen kan natuurlijk ook. Het zou wel leuk zijn als je het optreden een beetje aanpast aan de kerstsfeer. De doelstelling is om iedereen maximaal dertig minuten te geven waarbij geldt: ‘vol is vol’. De eerste aanmeldingen kunnen de beste tijd krijgen. Mocht je iets anders willen dan kan dit in overleg. Neem even contact op met Koen van der Vrande, tel: 0492-362342. Of mail even naar info@mksportgemert.nl. Het bestuur van Kerstevent Gemert ziet jullie graag op het podium bij het Kerstevent Gemert. (Foto Greet Slits/Kerstevent Gemert).

Foto's:


0